Tellma logo

Tellma

Tellma - det kompletta kampanjverktyget för kontaktintensiva företag. Säljsystemet effektiviserar försäljningsprocessen genom en komplett hantering av projekt och snabb bearbetning av stora mängder kontakter.


Tellma är uppbyggt för att ge din organisation möjligheten att vara kostnadseffektiv genom spårbarhet, alla projekt kan kopplas med team och säljare. Internkontrollen stärks och administrationen effektiviseras med hjälp av Tellmas färdiga verktyg  för att hantera leads och säljmaterial.  Arbetsteam, projekt, konto och säljare följs åt genom hela systemet.


Systemet är pålitligt och säkert, enkelt att lära och administrera. Tellmas styrkor ligger i dess flexibilitet med många funktioner såsom automatisk uppringning, avskalat och lättanvänt gränssnitt. Vidare finns det en helt  automatiserad inspelningsfunktion. Systemet hanterar order registrering, återkomster samt bokningar.

 
Idag är Tellma det enda sälj systemet som har en så stabilt uppbyggd struktur för att få en total översyn över de olika säljnivåerna:

team säljare projekt konton


Söker ditt bolag ett snabbt och effektivt säljsystem där ni får fokusera på er kärnverksamhet utan krångel är Tellma det bästa alternativet för er!


btmb

       © 2013 Logx AB - Vattenverksvägen 44 - 212 21 Malmö